Vierashuone

Jyväskylän taiteilijaseura ry. vuokraa vierashuonetta kauniissa Galleria Beckerin talossa osoitteessa Seminaarinkatu 28, 40100 Jyväskylä.

Talo sijaitsee rauhallisella Seminaarinmäen alueella keskustan kupeessa aivan yliopiston vieressä. Kaikki kaupungin palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä. 31 neliömetrin huoneistossa on 1 h + keittiö sekä suihku/ wc. Vuokraan sisältyy liinavaatteet, pyykinpesukone, astioita ja peruskalusteet.

Vuokrahinnat:
50 €/yö, seuraavat yöt 25€
200 €/viikko
450€/kuukausi

Lataa esite pdf-muodossa

Tuija Ollikainen
puh 040-824 3031

In English: The Jyväskylä Artists’ Association residency

The Jyväskylä Artists’ Association residency is available to rent. The apartment is part of the beautiful wooden Becker house (Seminaarinkatu 28, 40100 Jyväskylä) and is situated at the edge of the centre in a quiet neighbourhood, next to the university. The one room apartment is 31 m2. It has a separate kitchen and a recently renovated bathroom. The apartment is equipped with a washing machine, basic furniture and kitchen supplies.

Rental prices:
50 euros/night; 25 euros for the following night
200 euros/week
450 euros/month

This residency is primarily intended for working artists; it is not student housing.

More information

Download brochure pdf