Taidelainaamo

Galleria Beckerin yhteydessä

Taidelainaamo on ollut vuodesta 1985 lähtien tärkeä osa Jyväskylän Taiteilijaseuran toimintaa. Taidelainaamo välittää pääasiassa keskisuomalaisten ammattitaiteilijoiden teoksia. Yli 1000 teoksen kokoelma sisältää grafiikkaa, maalauksia, piirustuksia, valokuvateoksia sekä veistoksia yli sadalta eri taiteilijalta.

Taidelainaamo toimii Galleria Beckerin yhteydessä, osoitteessa Seminaarinkatu 28, Jyväskylä.

Osta tai lainaa

Taidelainaamo tarjoaa asiakkaille vaivattoman tavan hankkia laadukasta taidetta omaksi tai vuokralle. Asiakas voi vuokrata teoksen edullisella kuukausimaksulla ilman korkoa tai muita kuluja. Teoksen voi myös lunastaa omaksi maksamalla kuukausimaksua, kunnes teos on kokonaan maksettu. Suoritetut lainamaksut hyvitetään täysimääräisesti teoksen myyntihinnasta.

Lainasopimus voidaan tehdä määräajaksi tai toistaiseksi. Asiakas voi halutessaan palauttaa teoksen, jolloin lainasopimus päättyy välittömästi.

Teoksen voi myös lunastaa omaksi kertaostona.

Asiakkaana voi olla yksityinen henkilö, yritys tai yhteisö.

Jos teoksen valitseminen lahjaksi tuntuu vaikealta, taidelainaamosta on mahdollisuus hankkia lahjakortti.

ps. Taiteen ostaminen onnistuu myös Jyväskylän taiteilijaseuran verkkokaupan kautta! Tutustu verkkokauppaan osoitteessa www.jkltaiteilijaseura.net/kauppa