Ostoskori

Kori Kassalle

Taiteilijat

Käyttöehdot

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Jyväskylän taiteilijaseura ry:n Galleria Beckerin ja taidelainaamon (jäljempänä palveluntarjoaja) ja niiden asiakkaiden välillä osoitteessa www.jkltaiteilijaseura.net sijaitsevassa internet-kauppapaikassa (jäljempänä kauppapaikka) tapahtuvassa kaupassa.

Teosten (yhdessä jäljempänä viitattuna tuotteet) hinnat sisältävät arvonlisäveron (10% tai 24% teoksesta riippuen). Tuotteiden hinnat ovat näkyvillä tuote-esittelyjen yhteydessä. Hintaan lisätään toimituskulut, mikäli tilaus on tyypiltään muu kuin noutotilaus.

Palveluntarjoajan tuotteita voivat tilata 18 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt sekä rekisteröidyt suomalaiset yhteisöt (yhdessä jäljempänä viitattuna asiakas). Asiakkaan on tutustuttava ennen tilauksen tekemistä näihin toimitusehtoihin.

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa

- yksityishenkilönä nimi, osoite, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero sekä syntymäaika
- rekisteröitynä suomalaisena yhteisönä yrityksen nimi, yhteyshenkilö, sähköpostiosoite, postiosoite, y-tunnus sekä puhelinnumero.

Palveluntarjoajan asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja palveluntarjoaja sitoutuu olemaan luovuttamatta saamiaan tietoja kolmansille tahoille.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin, jotka ilmenevät palveluntarjoajan verkkosivuilta.

Maksuehdot

Suomeen toimitettavien tilausten maksaminen on mahdollista Matkahuollon tai Postin ennakkomaksulla ja laskulla. Ulkomaille toimitettavista tilauksista on sovittava erikseen palveluntarjoajan kanssa. Asiakkaalle toimitetut tuotteet ovat palveluntarjoajan omaisuutta kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu. Asiakas voi myös noutaa tilauksensa palveluntarjoajan toimipisteestä, jolloin maksaminen tapahtuu joko etukäteen paikan päällä, käteisellä tai laskulla.

Lasku

Palveluntarjoaja toimittaa laskulla vain yhteisöille ja yrityksille. Laskulla maksettaessa lasku toimitetaan tilauksen yhteydessä joko toimitusosoitteeseen tai yhteisö- ja yritysasiakkaille erikseen ilmoitettuun laskutusosoitteeseen. Laskun maksuaika on 14 päivää tilauksen toimituksesta, ellei toisin ole sovittu. Käytettäessä maksutapana laskua, asiakas antaa palveluntarjoajalle suostumuksensa tarkistaa asiakkaan luottotiedot. Laskun maksamisen myöhästyessä palveluntarjoaja varaa itselleen oikeuden veloittaa asiakkaalta 5 euron huomautusmaksun.

Käteinen

Asiakas voi suorittaa tilauksensa maksun käteisellä, mikäli hän valitsee toimitustavaksi noutotilauksen.

Tilaukset ulkomaille

Ulkomaan tilauksista sovitaan palveluntarjoajan ja asiakkaan kanssa erikseen. Asiakkaan tulee em. tilanteessa ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan ennen tilauksen tekemistä.

Tilausvahvistus

Osapuolten välille syntyy sitova kauppasopimus, kun asiakas lähettää tilauksensa palveluntarjoajalle. Palveluntarjoaja lähettää tilauksesta sähköisen tilausvahvistuksen asiakkaan tilaamisen yhteydessä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Tuotteiden toimitustavat

Tuotteet toimitetaan joko Matkahuolto- tai postipakettina. Kehystämättömät teokset toimitetaan asiakkaan valinnan perusteella joko Matkahuollon tai Postin kautta. Kehystetyt teokset toimitetaan aina Matkahuollon särkyväsuojattuna pakettina. Asiakkaan on ilmoitettava toimitustavan valinnasta palveluntarjoajalle sähköpostitse; poikkeavan lähetystavan mahdollisesti aiheuttamista lisäkuluista vastaa asiakas.

Matkahuoltopaketti

Matkahuolto ilmoittaa paketin saapumisesta tekstiviestillä tai puhelinsoitolla.

Postipaketti

Postipakettina toimitettavat tilaukset toimitetaan Suomeen varovasti –kuljetuksena.

Noutotilaukset

Asiakas voi noutaa tilauksensa palveluntarjoajan toimipisteestä osoitteesta Seminaarinkatu 28 40100 Jyväskylä. Palveluntarjoaja ilmoittaa asiakkaalle, kun tilaus on noudettavissa.

Toimitusaika

Tilaukset lähetetään tilaajalle 1-4-viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, ellei toisin mainita tilauksen vahvistamisen yhteydessä.

Toimitusmaksut

Kotimaa

Teostilauksen toimitusmaksu riippuu teoksen koosta sekä painosta.

Kehystämätön teos paino n. 1kg: toimitusmaksu 20,00 EUR
Kehystetty teos paino n 2kg: toimitusmaksu 30,00 EUR
Kehystetty teos paino n.5 kg: toimitusmaksu 36,00 EUR
Kehystetty teos paino n. 10 kg : toimitusmaksu 42,00 EUR

Ulkomaat

Ulkomaille tilattaessa teosten toimitusmaksu sovitaan etukäteen tapauskohtaisesti.

Tilauksen peruutus, palautusoikeus ja sopimuksen purkaminen

Kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ilmoittamalla peruutuksesta palveluntarjoajalle. Peruutettaessa tilaus, on tuote palautettava käyttämättömänä ja muuttumattomana palveluntarjoajalle. Palautukseen on liitettävä tuotteen mukana lähetetty lasku, lähete tai näiden puuttuessa muu asiakkaan yksilöivä tunnistetieto. Asiakkaalle hyvitetään teoksen hinta. Tuotteet voidaan palauttaa osoitteeseen:

ASIAKASPALAUTUS
Galleria Becker
Seminaarinkatu 28
40100 Jyväskylä

Ilmoitukseksi tilauksen peruutuksesta katsotaan myös käyttämättömän tuotteen palauttaminen ilman erillistä peruutusilmoitusta 14 päivän kuluessa siitä, kun asiakas on vastaanottanut tuotteen. Asiakkaalle hyvitetään teoksen hinta.