Ostoskori

Yhteensä 0,00 €

Kori Kassalle

Taiteilijat

Tervetuloa Galleria Beckerin verkkokauppaan!

Tervetuloa Jyväskylän Taiteilijaseuran Galleria Beckerin verkkokauppaan. Kaupasta löytyy Jyväskylän Taiteilijaseuran jäsenten lukuisin eri tekniikoin tehtyjä teoksia.

Sivuiltamme voit hakea teoksia taiteilijan tai tekniikan mukaan. Klikkaamalla kuvaa teostiedot tulevat esille.

Kiinnitä huomiota teosten kokoon niin että voit kuvitella todelliset mittasuhteet. Teosten koot poikkeavat huomattavasti toisistaan. Annettuun kuvan kokoon on lisättävä mahdollisen kehyspahvin ja kehyksen mitat. Teoksen tietojen yhteydessä löytyy tieto, onko teos kehystetty vai ei. Jos teos on kehystetty, kehys sisältyy hintaan. Kehykset ovat taiteilijoiden valitsemia. Grafiikan osalta on myös mahdollista ostaa kehystämätön vedos.

Teokset ovat verkkokaupan kautta vain myynnissä. Jos haluat vuokrata tai ostaa teoksen osamaksulla, ota henkilökohtaisesti yhteyttä.

Yhteystiedot:
Galleria Becker ja taidelainaamo, Seminaarinkatu 28, 40100 Jyväskylä, puh. 040 824 3031.

Verkkokaupassa on vain osa taidelainaamossa olevista teoksista. Taidelainaamosta löytyy yhteensä n. 1000 teosta.

Osa myytävistä teoksista on taiteilijoiden ateljeissa. Asiasta on tieto teoksen yhteydessä.